Η Άννα Κορακάκη, Χρυσό Μετάλλιο στο Οράν.

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 6808
  • 0 Σχόλια
Η Άννα Κορακάκη, Χρυσό Μετάλλιο στο Οράν.

Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού γυναικών, κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο.

Επίδοση παγκοσμίου ρεκόρ!

Το σκορ της πρόκρισης στον τελικό (588/600) από την Άννα, θα ήταν Παγκόσμιο Ρεκόρ αν είχε γίνει σε άλλους αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παγκόσμιο ρεκόρ του αγωνίσματος είναι 587/600. Το είχε πετύχει (και το κατέχει ακόμη) η ίδια στις 12.5.18 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Fort Benning (ΗΠΑ).

Από το σκορ του προκριματικού φάνηκε ότι η Άννα θα διεκδικούσε μια ακόμη διεθνή διάκριση. Φυσικά και τερμάτισε κορυφαία στην κατάταξη και με διαφορά! Είχε 588-23Χ/600 (98, 99, 98, 96, 99, 98) και ο αρχικός στόχος (οι οκτώ κορυφαίες για τη συνέχεια του αγωνίσματος) ήταν γεγονός!

Στις κορυφαίες και στον ημιτελικό!

Η Άννα έδειξε ψύχραιμη και στο πρώτο στάδιο των τελικών. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 248,7 βαθμούς και κατέκτησε το διακριτικό GΜΜ δίπλα στην επίδοσή της. Αυτό σημαίνει πρόκριση για τη μονομαχία του Χρυσού Μεταλλίου!

Η ώρα για το Χρυσό

Στη αντιπαράθεση των κορυφαίων η κορυφή οδηγεί στο Χρυσό μετάλλιο, ενώ η δεύτερη θέση στο Ασημένιο. Ο κρίσιμος αγώνας ήταν απέναντι στην 20άχρονη Camille Jedrzejewski από τη Γαλλία. Στη μονομαχία για το Χρυσό μετάλλιο η Άννα επικράτησε άνετα και με σκορ 17 – 13, εκτόπισε τη Γαλλίδα στη δεύτερη θέση και πήρε τη νίκη!

Αξιοπρεπής ο Χατζητσακίρογλου

Σήμερα (2/7) στο αγώνισμα του Τραπ ανδρών, αγωνίζεται και ο Ιωάννης Χατζητσακίρογλου. Μέχρι στιγμής, με 44 επιτυχίες, βρίσκεται στην 21η θέση. Ο αγώνας του συνεχίζεται ...

ΚατηγορίαΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
Print
Back To Top