Τεύχος138 - Κυνηγετική περίοδος 2021-2022

Nέα Ρυθμιστική - Τι γίνεται με το τρυγόνι - Ξαναπληρώνουμε για τις Άδειες; - Τι γίνεται με τον Αγριόχοιρο;

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γιώργο Αμυρά είχε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα για το περιεχόμενο της νέας ρυθμιστικής απόφασης για το κυνήγι.

Οι εκπρόσωποι της Κ.Σ.Ε. κατέθεσαν, προφορικά και γραπτά, στον Υφυπουργό, την ολοκληρωμένη πρόταση της Συνομοσπονδίας για τη νέα ρυθμιστική, ενώ είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν στον κ. Αμυρά την επιχειρηματολογία τους, για όλα τα σημεία αιχμής στη σχέση μεταξύ του κόσμου των κυνηγών και του Υπουργείου Περιβάλλοντος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Λήδα Βαρβέρη

Στο εξώφυλλο ο εκπαιδευτής και εκτροφέας ιρλανδίκων σέττερ Στέφανος Τσίρμπας, σε στιγμιότυπο εκπαιδευτικού, με τον Dia - irish red setter - tsirbas club, ένα σπουδαίο κυνηγετικό σκύλο εκτροφής του με μυαλό, ιδιαίτερο ταμπεραμέντο, σωστή μορφολογία και αστείρευτο πάθος για κυνήγι.


Αρχίζει το ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ, 6-7 Νοεμβρίου 2021, στα ΤΡΙΚΑΛΑ.

Επιμέλεια: Νίκος Ρακιτζής

Αρχίζει το ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ, 6-7 Νοεμβρίου 2021, στα ΤΡΙΚΑΛΑ.

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα οι διοργανωτές μας είπαν:

Έχουμε μπεί στην τελική ευθεία για τον αγώνα γιορτή του ομίλου μας. Οι προετοιμασίες έχουν τελειώσει και είμαστε όσο το δυνατόν προετοιμασμένοι για να σας υποδεχτούμε κυναγωγούς και φίλους στα όμορφα τοπία που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της συνθήκες που επικρατούν λόγω του κορονοϊού, πήραμε την απόφαση όλα τα μέλη του ΔΣ και όσα από τα μέλη μας που θα είναι παρόντα και θα εμπλέκονται στην διοργάνωση του αγώνα να πραγματοποιήσουμε ένα RAPID TEST, για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Ως όμιλος θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά όσοι θα έρθετε στον αγώνα μας να πραγματοποιήσετε RAPID TEST, συμβάλοντας στην προσπάθεια μας για ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Στην γραμματεία θα υπάρχουν μάσκες και αντισηπτικό για όλους. Όπως σε κάθε αγώνα του όμιλου μας στην μπεκάτσα, έτσι και φέτος το Σάββατο το μεσημέρι θα σας περιμένει η καθιερωμένη προβατίνα με μανέστρα.

Τόπος συνάντηση είναι η καλύβα στην θέση Κόρπ στις 07:00 όπου θα αναχωρήσουμε για τα τερέν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Κ.Σ. Πύλης, τον Βαγγέλη Φιλλίπου και το κατάστημα του "Ψητοπωλείο το Χασαποσέρβικο" και τον Γιώτα Γεώργιο "Κατάστημα κυνηγετικών ειδων" που στέκονται δίπλα μας και με την βοήθεια τους πραγματοποιείται ο αγώνας.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 25 χρόνια απο την ίδρυση του ομίλου μας.

ΚατηγορίαΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Print
Back To Top