Τεύχος138 - Ιούλιος 2021

Nέα Ρυθμιστική - Τι γίνεται με το τρυγόνι - Ξαναπληρώνουμε για τις Άδειες; - Τι γίνεται με τον Αγριόχοιρο;

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γιώργο Αμυρά είχε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα για το περιεχόμενο της νέας ρυθμιστικής απόφασης για το κυνήγι.

Οι εκπρόσωποι της Κ.Σ.Ε. κατέθεσαν, προφορικά και γραπτά, στον Υφυπουργό, την ολοκληρωμένη πρόταση της Συνομοσπονδίας για τη νέα ρυθμιστική, ενώ είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν στον κ. Αμυρά την επιχειρηματολογία τους, για όλα τα σημεία αιχμής στη σχέση μεταξύ του κόσμου των κυνηγών και του Υπουργείου Περιβάλλοντος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Λήδα Βαρβέρη

Στο εξώφυλλο ο εκπαιδευτής και εκτροφέας ιρλανδίκων σέττερ Στέφανος Τσίρμπας, σε στιγμιότυπο εκπαιδευτικού, με τον Dia - irish red setter - tsirbas club, ένα σπουδαίο κυνηγετικό σκύλο εκτροφής του με μυαλό, ιδιαίτερο ταμπεραμέντο, σωστή μορφολογία και αστείρευτο πάθος για κυνήγι.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει κατά της στείρωσης των δεσποζόμενων ζώων! Ακούει κανείς;

Του Νίκου Ρακιτζή

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 3500
  • 0 Σχόλια
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει κατά της στείρωσης των δεσποζόμενων ζώων! Ακούει κανείς;

Στις 4 Απριλίου λόγω της ημέρας των αδέσποτων ζώων, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το καταφύγιο αδέσποτων ζώων της Ηλιούπολης.

Αυτή του η επίσκεψη καταγράφηκε από την εκπομπή της ΕΡΤ Πλάνα με Ουρά και σε αυτήν δήλωσε ότι αγαπάει πάρα πολύ τα ζώα. Είχε μάλιστα μαζί του και τον σκύλο του, που έχει πάρει από κάποιο καταφύγιο αδέσποτων.

Σε κάποιο σημείο της επομπής μεταξύ άλλων συζητώντας για το νομοσχέδιο, το οποίο ετοιμαζόταν να μπει στην διαβούλευση, αναφέρει κατηγορηματικά ότι υπερασπίζεται το δικαίωμα του ζώου στην αναπαραγωγή, ειδικά για ένα ζώο που είναι εντός σπιτιού δηλαδή δεσποζόμενου. Συμπληρώνει – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ - ότι  δεν θα ήταν σωστό να του στερήσουμε αυτό το δικαίωμα!

Δείτε στο πιο κάτω 1 ΛΕΠΤΟΥ VIDEO με τα μάτια σας τον κο πρωθυπουργό, να λέει αυτά τα λόγια.

Εμείς το ηλεκτρονικό περιοδικό Artemis.NatexMedia.gr ανακαλύψαμε αυτή την εκπομπή μεταγενέστερα και την παρουσιάσαμε στις 9 Ιουνίου μέσα από την ψηφιακή μας πλατφόρμα και το κανάλι μας στο YouTube. Το είδαν χιλιάδες κυνηγοί και κοινόφιλοι, δεν το είδε όμως κανένας, απ΄ ότι φαίνεται από τους "ηγέτες" του κυνηγετικού και κυνοφιλικού χώρου, ώστε να χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο εργαλείο στον “αγώνα” που κάνει ενάντια στο νομοσχέδιο;

Η χθεσινή κίνηση της ΚΣΕ να τυπώσει φυλλάδια και να βγει έξω ο πρόεδρος με το γενικό γραμματέα κι άλλες δυο τρεις κοπέλες από το γραφείο και τα μοιράζει στους περαστικούς, μας θυμίζει αντίδραση του προηγούμενου αιώνα. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός σου λέει ότι είναι αντίθετος με το νομοσχέδιο κι εσύ τυπώνεις φυλλάδια λέγοντας ότι κάνει κακό στον σκύλο...

Αυτή η δήλωση έπρεπε να έχει γίνει σημαία και να έχουμε μια αποστομωτική απάντηση, που θα φέρει μια πολύ εύκολη ανατροπή του Νομοσχεδίου.

Γίνονται ενημερώσεις σε βουλευτές, συγκεντρώσεις σε πλατείες (αυτά που κάνουμε χρόνια και σταθερά αποτυγχάνουν...) και για την σαφή δήλωση του πρωθυπουργού τίποτα.

Τελικά τι συμβαίνει; Αντιδρούμε ή συγκαλύπτουμε; Κάτι δεν πάει καλά!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ VIDEO

ΚατηγορίαΚΥΝΟΦΙΛΙΑ
Print
Back To Top