Τεύχος138 - Κυνηγετική περίοδος 2021-2022

Nέα Ρυθμιστική - Τι γίνεται με το τρυγόνι - Ξαναπληρώνουμε για τις Άδειες; - Τι γίνεται με τον Αγριόχοιρο;

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γιώργο Αμυρά είχε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα για το περιεχόμενο της νέας ρυθμιστικής απόφασης για το κυνήγι.

Οι εκπρόσωποι της Κ.Σ.Ε. κατέθεσαν, προφορικά και γραπτά, στον Υφυπουργό, την ολοκληρωμένη πρόταση της Συνομοσπονδίας για τη νέα ρυθμιστική, ενώ είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν στον κ. Αμυρά την επιχειρηματολογία τους, για όλα τα σημεία αιχμής στη σχέση μεταξύ του κόσμου των κυνηγών και του Υπουργείου Περιβάλλοντος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Λήδα Βαρβέρη

Στο εξώφυλλο ο εκπαιδευτής και εκτροφέας ιρλανδίκων σέττερ Στέφανος Τσίρμπας, σε στιγμιότυπο εκπαιδευτικού, με τον Dia - irish red setter - tsirbas club, ένα σπουδαίο κυνηγετικό σκύλο εκτροφής του με μυαλό, ιδιαίτερο ταμπεραμέντο, σωστή μορφολογία και αστείρευτο πάθος για κυνήγι.


Σπουδαία κίνηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας.

Επιμέλεια: Νίκος Ρακιτζής

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 799
  • 0 Σχόλια
Σπουδαία κίνηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας.
Δωρεάν εργασία των μελών του Κ.Σ. Αίγινας για το όργωμα και τη σπορά σε περιοχές του νησιού, που παραμένουν ανεκμετάλλευτες και ακαλλιέργητες.

Σημαντική κίνηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας.

Διαβάστε την Ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας, εν όψει της έναρξης της εποχής των σπορών, έχουμε την πρόθεση να ξεκινήσουμε οργώματα και σπορές σε κατάλληλες περιοχές του νησιού μας, που παραμένουν ανεκμετάλλευτες και ακαλλιέργητες.

Παρακαλούμε όσους έχουν την ευχαρίστηση να συμβάλλουν στο σκοπό αυτό, είτε με τη δωρεάν προσωρινή παραχώρηση κάποιων εκτάσεων, είτε με τη διάθεση μηχανημάτων και προσωπικής εργασίας για το όργωμα και τη σπορά, είτε με τη διάθεση σπόρων, να επικοινωνήσουν με ένα από τα μέλη του Δ.Σ στα παρακάτω τηλέφωνα:

  • Πρόεδρος: Λοράνδος Γιώργος 6938162176
  • Μέλος: Βουβάκης Παρασκευάς (Πάρης) 6972169267
  • Μέλος: Ζαραβέλλας Μιχάλης : 6979075150

Εμείς σαν ηλεκτρονικό περιοδικό Artemis.NatexMedia.gr σας δίνουμε συγχαρητήρια γι΄αυτήν σας την πρωτοβουλία και θα είμαστε δίπλα σας να προβάλλουμε τις δράσεις σας.

Δημοσθένης Βαρβέρης

ΚατηγορίαΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Print
Back To Top