Τι γίνεται με τις κυνηγετικές άδειες;

Επιστολή του κου Φίλιππα Θεοδωρόπουλου

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 4581
  • 0 Σχόλια
Τι γίνεται με τις κυνηγετικές άδειες;

Στην Ελλάδα λένε γεννήθηκε η δημοκρατία,  επί αρχαιοτάτων χρόνων, δεν γνωρίζω, μπορεί να ήταν έτσι, ΤΩΡΑ όμως δεν είναι. 

Όλοι μπορούμε με τα λεφτά μας να αγοράσουμε σε οποιοδήποτε μαγαζί, σε οποιαδήποτε χώρα και μέσω ίντερνετ είμαστε ελεύθεροι. Δεν είμαστε ελεύθεροι όμως να βγάλουμε άδεια κυνηγίου όπου εμείς θέλουμε. Εδώ δεν έχεις επιλογή. Μένεις Αθήνα σου σφραγίζει την άδεια κυνηγίου το Δασαρχείο και στο Δασαρχείο δεν μπορείς να πας να βγάλεις άδεια, πρέπει να πληρώσεις παραπάνω για την ομαδική ασφάλιση.

Μένω στην επαρχία και με υποχρεώνει να πάω στην Αθήνα να βγάλω άδεια.  Άρα δεν στοιχίζει μόνο 110 ευρώ η τοπική, βάλε και 200 να ανεβοκατέβω στην Αθήνα 310. Γιατί  να μην μπορώ στην επαρχία, ούτε στο Δασαρχείο να βγάλω άδεια, ούτε στον κυνηγετικό σύλλογο; Γι' αυτό  έχω να βγάλω άδεια 4 χρόνια και αυτό γιατί είχα μία διαφωνία με τον 1ο Κυν. Σύλλογο Αθηνών και δεν θέλω να βγάλω άδεια εκεί ή γιατί δεν συμφωνώ με αυτά που κάνουν ή γιατί δεν είναι καλός σύλλογος κατά τη γνώμη μου. Παρ'ολα αυτά δεν μου επιτρέπουν να πάω να βγάλω άδεια σε κάποιον άλλον σύλλογο, που εγώ θεωρώ ικανό, που κάνει έργο για τους κυνηγούς, κλπ. 

Ηλεκτρονικά γιατί δεν μπορούμε να βγάλουμε άδεια κυνηγίου; Για οτιδήποτε άλλο, όταν αυτοί μας ψάχνουν μας βρίσκουν και μας στέλνουν τους λογαριασμούς ηλεκτρονικά ή μας παίρνουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια μας - πάντα ηλεκτρονικά-.

Οι εκπρόσωποι για αυτά Δεν φωνάζουν. Φωνάζουν για καμμία φωτογραφία με θηράματα σε δημόσια θέα...

ΚατηγορίαΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Print
Back To Top