Αρχίζει το ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ, 6-7 Νοεμβρίου 2021, στα ΤΡΙΚΑΛΑ.

Επιμέλεια: Νίκος Ρακιτζής

Αρχίζει το ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ, 6-7 Νοεμβρίου 2021, στα ΤΡΙΚΑΛΑ.

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα οι διοργανωτές μας είπαν:

Έχουμε μπεί στην τελική ευθεία για τον αγώνα γιορτή του ομίλου μας. Οι προετοιμασίες έχουν τελειώσει και είμαστε όσο το δυνατόν προετοιμασμένοι για να σας υποδεχτούμε κυναγωγούς και φίλους στα όμορφα τοπία που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της συνθήκες που επικρατούν λόγω του κορονοϊού, πήραμε την απόφαση όλα τα μέλη του ΔΣ και όσα από τα μέλη μας που θα είναι παρόντα και θα εμπλέκονται στην διοργάνωση του αγώνα να πραγματοποιήσουμε ένα RAPID TEST, για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Ως όμιλος θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά όσοι θα έρθετε στον αγώνα μας να πραγματοποιήσετε RAPID TEST, συμβάλοντας στην προσπάθεια μας για ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Στην γραμματεία θα υπάρχουν μάσκες και αντισηπτικό για όλους. Όπως σε κάθε αγώνα του όμιλου μας στην μπεκάτσα, έτσι και φέτος το Σάββατο το μεσημέρι θα σας περιμένει η καθιερωμένη προβατίνα με μανέστρα.

Τόπος συνάντηση είναι η καλύβα στην θέση Κόρπ στις 07:00 όπου θα αναχωρήσουμε για τα τερέν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Κ.Σ. Πύλης, τον Βαγγέλη Φιλλίπου και το κατάστημα του "Ψητοπωλείο το Χασαποσέρβικο" και τον Γιώτα Γεώργιο "Κατάστημα κυνηγετικών ειδων" που στέκονται δίπλα μας και με την βοήθεια τους πραγματοποιείται ο αγώνας.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 25 χρόνια απο την ίδρυση του ομίλου μας.

ΚατηγορίαΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Print
Back To Top