Ανεύρεση δηλητηριασμένων δολωμάτων με την συνδρομή της Α΄ Κ.Ο.Κ.Δ.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου μας ενημερώνει.

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 4310
  • 0 Σχόλια
Ανεύρεση δηλητηριασμένων δολωμάτων με την συνδρομή της Α΄ Κ.Ο.Κ.Δ.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

H Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα των Κυνηγετικών Συλλόγων του Νομού Αργολίδας για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος που σημειώθηκε από την τοποθέτηση δηλητηριασμένων δολωμάτων (φόλες) στην περιοχή τους, ζήτησε και έλαβε από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης - Δωδεκανήσου την συνδρομή συνεργείο αποτελούμενο από τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα Νηστικάκη Σπύρο και τον εκπαιδευμένο σκύλο ανίχνευσης την «Ντάικα».

Σε συνεργασία με τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Γ΄ Κ.Ο.Π. Θεόδωρο Στάγια και Γεώργιο Μαστοράκη κατάφεραν να επιχειρήσουν, δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, στην περιοχή της Ερμιονίδας του Νομού Αργολίδας.

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 εντόπισαν στην περιοχή Δισκιουργιά Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας 21 δηλητηριασμένα δολώματα (φόλες), ενώ την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 στην περιοχή Βουρλιά Πελεής Ερμιονίδας εντόπισαν 4 φόλες καθώς και έναν δηλητηριασμένο σκύλο.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης-Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα στον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα της Α΄Κ.Ο.Κ.Δ. Νηστικάκη Σπύρο για την συνδρομή του και ευελπιστούμε ότι θα επανέλθει για την επιχείρηση και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου για τις οποίες οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι έχουν ενημερώσει σχετικά.

Καταδικάζουμε δε απερίφραστα την εξωφρενική αυτή πρακτική κάποιων ασυνείδητων που με απάνθρωπο τρόπο βασανίζουν τα ανυπεράσπιστα ζώα, και δηλώνουμε ευθαρσώς ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να οδηγηθούν ενώπιον την δικαιοσύνης.

ΚατηγορίαΦΟΛΕΣ - Γ΄ΚΟΠ
Print
Back To Top