Τεύχος138 - Κυνηγετική περίοδος 2021-2022

Nέα Ρυθμιστική - Τι γίνεται με το τρυγόνι - Ξαναπληρώνουμε για τις Άδειες; - Τι γίνεται με τον Αγριόχοιρο;

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γιώργο Αμυρά είχε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα για το περιεχόμενο της νέας ρυθμιστικής απόφασης για το κυνήγι.

Οι εκπρόσωποι της Κ.Σ.Ε. κατέθεσαν, προφορικά και γραπτά, στον Υφυπουργό, την ολοκληρωμένη πρόταση της Συνομοσπονδίας για τη νέα ρυθμιστική, ενώ είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν στον κ. Αμυρά την επιχειρηματολογία τους, για όλα τα σημεία αιχμής στη σχέση μεταξύ του κόσμου των κυνηγών και του Υπουργείου Περιβάλλοντος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Λήδα Βαρβέρη

Στο εξώφυλλο ο εκπαιδευτής και εκτροφέας ιρλανδίκων σέττερ Στέφανος Τσίρμπας, σε στιγμιότυπο εκπαιδευτικού, με τον Dia - irish red setter - tsirbas club, ένα σπουδαίο κυνηγετικό σκύλο εκτροφής του με μυαλό, ιδιαίτερο ταμπεραμέντο, σωστή μορφολογία και αστείρευτο πάθος για κυνήγι.


Διαδικασία Καταγραφής κάρπωσης Τρυγονιών για τους ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ συσκευής κινητού SMARTPHONE.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Διαδικασία Καταγραφής κάρπωσης Τρυγονιών για τους ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ συσκευής κινητού SMARTPHONE.

Ως γνωστόν από την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο καθιερώθηκε η διαδικασία δήλωσης της κάρπωσης του τρυγονιού.

Για τους Μη κατόχους συσκευής κινητού Smartphone, η διαδικασία καταγραφής της κάρπωσης των τρυγονιών, είναι υποχρεωτική.

Για τη διευκόλυνση των κυνηγών που δεν είναι κάτοχοι συσκευής κινητού τύπου smartphone, η δήλωση της κάρπωσης του τρυγονιού θα γίνεται με την αποστολή sms (τηλεφωνικού μηνύματος) στον αριθμό 6976580000, πριν την αποχώρησή τους από την περιοχή άσκησης της θήρας.

 Στο μήνυμα θα αναγράφονται με την κάτωθι σειρά:

  1.  Αριθμός κάρπωσης τρυγονιών.
  2.  Ονοματεπώνυμο.
  3.  Ο 12ψηφιος Αριθμός QR που παραλάβετε με την έκδοση άδειας θήρας και βρίσκετε στο κάτω μέρος του αυτοκόλλητου. 
  4.  Νομός που έγινε η κάρπωση.

Παράδειγμα:

Ανδρέας Βεργόπουλος fefc-d542-070c Γρεβενά.


Οι Δασικές Υπηρεσίες και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι στους οποίους κοινοποιείται το παρόν έγγραφό μας μέσω των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών, παρακαλούνται να ενημερώσουν τους κυνηγούς που εκδίδουν άδειες θήρας για την ανωτέρω διαδικασία δήλωσης της κάρπωσης του τρυγονιού, που θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους μη κατόχους συσκευής κινητού τύπου smartphone, ώστε τα στοιχεία που συλλέγονται να αποτελέσουν τη βάση των ρυθμίσεών μας και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η θήρα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μόνο ελληνικά με απλό κενό. Δεν έχει σημασία αν είναι μικρά ή κεφαλαία.

ΚατηγορίαΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Print
Back To Top