Επιτυχίες στη Κρήτη από τους θηροφύλακες της Α' ΚΟΚΔ, για Ηχομιμητικές Συσκευές.

Του Δημοσθένη Βαρβέρη

Επιτυχίες στη Κρήτη από τους θηροφύλακες της  Α' ΚΟΚΔ, για Ηχομιμητικές Συσκευές.

Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας που εδρεύει στις Μοίρες, σε συνεργασία με το θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Μοιρών, αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες, κατάφεραν να εντοπίσουν, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022, τρεις (3) ηχομιμητικές συσκευές, στην ορεινή τοποθεσία Καλόκαμπος, κοντά τον οικισμό Καπετανιανά, δ.δ. Σταβιών, Δήμου Γόρτυνας.

Οι θηροφύλακες παρακολούθησαν την περιοχή, έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 3ης Οκτωβρίου 2022, όταν και εντόπισαν ένα άτομο να προσεγγίζει τις συσκευές. Προχώρησαν στη σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Κατάσχεση ηχομιμητικής συσκευής και στο Χόνδρο Βιάννου

Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Ηρακλείου, στη διάρκεια νυχτερινής περιπολίας τους, εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Οκτωβρίου 2022, στην τοποθεσία Τραπεζάκια, του Χόνδρου Βιάννου, μια ηχομιμητική συσκευή. Παρακολούθησαν την περιοχή, έως τα ξημερώματα, μήπως εντοπίσουν το άτομο που την τοποθέτησε. Όμως, όπως αποδείχτηκε, η συσκευή έφερε χρονοδιακόπτη και έκλεισε και κατά συνέπεια οι θηροφύλακες αποφάσισαν να την κατασχέσουν. Την παρέδωσαν στο Δασονομείο Καστελίου Πεδιάδος, όπου θα υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστων.

Μπράβο στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΡΗΤΗΣ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

ΚατηγορίαΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Print
Back To Top