Η παγκόσμια έκθεση για το κυνήγι IWA OutdoorClassics ακυρώθηκε για το 2021

Νέα ημερομηνία 3–6 Μαρτίου 2022

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 10822
  • 0 Σχόλια
Η παγκόσμια έκθεση για το κυνήγι IWA OutdoorClassics ακυρώθηκε για το 2021

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός Νυρεμβέργης, προκειμένου να επιτρέψει σε όλους τους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν με ασφάλεια, έλαβε την απόφαση να ακυρώσει τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση κυνηγετικών, όπλων ερασιτεχνικής χρήσης κι εξοπλισμού ασφαλείας, IWA OutdoorClassics 2021 νωρίς, αν και περισσότεροι από 1.000 εκθέτες είχαν ήδη συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής.

Οι αυξανόμενοι αριθμοί κρουσμάτων, οι διάφοροι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και κανονισμοί καραντίνας καθιστούν έναν αξιόπιστο σχεδιασμό τόσο για εκθέτες όσο και για επισκέπτες αδύνατο. Για το λόγο αυτό και προκειμένου η έκθεση να εξασφαλίσει στους συμμετέχοντες τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, η επόμενη IWA OutdoorClassics 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Νυρεμβέργης από 3–6 Μαρτίου. Το πρόγραμμα μεταφέρθηκε μπροστά κατά μία μέρα και θα λάβει χώρα από Πέμπτη έως Κυριακή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η ομάδα της IWA προετοιμάζει επί του παρόντος ένα καινούριο πρόγραμμα στο πλαίσιο των επίκαιρων συνθηκών. Η διοργάνωση που θα αποτελέσει αφετηρία για τη σειρά ψηφιακών και φυσικών εκδηλώσεων με τίτλο "Road to IWA 2022" θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2021, την πρώτη ημέρα της αρχικά προγραμματισμένης IWA 2021. Με αυτό το πρόγραμμα ο Εκθεσιακός Οργανισμός Νυρεμβέργης θέλει να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλο τον κλάδο να παραμείνει σε επαφή κατά τη διάρκεια αυτής της συγκυρίας και να γεφυρώσει την απόσταση μέχρι την επόμενη φυσική έκθεση.

Η IWA & OutdoorClassics αποτελεί την κορυφαία διεθνή έκθεση για κυνηγετικά είδη, όπλα ερασιτεχνικής χρήσης και σκοποβολής, εξοπλισμό υπαίθριων δραστηριοτήτων και ψαρέματος κι εξοπλισμό φορέων κι υπηρεσιών ασφαλείας και διεξάγεται κάθε χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης με διευρυμένη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά διεθνικότητας.

Τα τελευταία 46 χρόνια η IWA & OutdoorClassics έχει εξελιχθεί στην κορυφαία εμπορική έκθεση για τον κλάδο και σημαντικότερο σημείο συνάντησης για εμπόρους, εισαγωγείς κι εξαγωγείς. 61% των 45,476 εμπορικών επισκεπτών ήρθαν στη διοργάνωση του 2019 από 122 χώρες για να δουν τα προϊόντα και τις καινοτομίες που είχαν να παρουσιάσουν οι 1,619 εκθέτες, 81% εκ των οποίων διεθνείς, νούμερα που πιστοποιούν το μοναδικά διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης. 

ΚατηγορίαAKYRVSH
Print
Back To Top