Κάντε Τα Παιδιά σας Κυνηγούς.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη.

  • Αρθρογράφος: Natex Media
  • Αριθμός προβολών: 8412
  • 0 Σχόλια
Κάντε Τα Παιδιά σας Κυνηγούς.

Το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ ύστερα από ομόφωνη απόφαση, θέλει να πληροφορήσει όλους τους Κυνόφιλους και Κυνηγούς, ανεξαρτήτως προτιμήσεως φυλής ή είδους κυνηγίου, ότι φέτος (Θεού θέλοντος και κορονωϊού επιτρέποντως), αλλά και για το μέλλον, ο Όμιλος μέσω ειδικών ενημερωτικών ημερίδων που θα γίνονται κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του ανά την Ελλάδα, θα προβεί σε μια πρωτοποριακή και πρωτοφανή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα.

Σε ώρες που θα ανακοινώνονται στο πρόγραμμα της κάθε εκδήλωσης, θα καλούμε τους Κυνηγούς-Κυνόφιλους γονείς που δέχονται να συμμετέχουν μαζί με τα μικρά παιδιά τους (απαραίτητη η γονική παρουσία), σε ειδικές ενημερωτικές ημερίδες, ώστε να ενημερώνονται οι μικροί μας φίλοι για το κυνήγι, την κυνοφιλία, το περιβάλλον, τη διαχείριση της άγριας πανίδας και άλλα. Στον ΟΦΕΙ πιστεύουμε ότι πρέπει να επενδύσουμε στα νέα παιδιά και να τα ενημερώνουμε για το τι πραγματικά σημαίνει Κυνήγι, Κυνηγός, Κυνοφιλία, Κυνήγι με Κυνηγόσκυλα, λειόκανα όπλα, προστασία του περιβάλλοντος και άλλα θέματα σχετικά με τη φύση. Μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς που αμέτρητοι κίνδυνοι ελλοχεύουν στα μικρά παιδιά, η φύση σε συνάρτηση με το Κυνήγι και την Κυνοφιλία, είναι ένας σίγουρος και αφάνταστα αγνός προορισμός για τα παιδιά μας, "γλιτώνοντάς τα" από ναρκωτικά και άλλα κακά.

Θα "επιστρατεύουν" όσοι φίλοι κυνηγοί-κυνόφιλοι έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, όπως εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι, γιατροί, θηραματολόγοι κλπ.

Ο ΟΦΕΙ με τη μεγάλη κινητικότητά του σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, ευελπιστεί ότι σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, θα καταφέρει να φέρει αποτελέσματα και να δημιουργήσει μια σχετική παιδεία για τους μικρούς φίλους μας και σιγά σιγά αυτό να γίνεται όλο και πιο καλό, όλο και πιο πολύ, όλο και πιο μεγάλο.

Η Κυνηγετική-Κυνοφιλική οικογένεια, πιστεύουμε ότι θα έχει μεγάλο όφελος, αφού τα παιδιά μας θα μπορούν να μάθουν με σωστό τρόπο τα του Κυνηγίου και της Κυνοφιλίας, καθώς και τα του περιβάλλοντος, της παράνομης θήρευσης, των λειόκανων όπλων και τη σωστή χρήση τους και πολλών άλλων θεμάτων-προβλημάτων που απασχολούν το χώρο για πολλά πολλά χρόνια.

Ελπίζουμε στην αμέριστη συμπαράστασή σας και τη συμμετοχή σας και σε αυτό το εγχείρημά μας, που μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει επιχειρήσει.

Όπως ελπίζουμε να παρακινηθούν κι άλλοι φορείς και να γίνει ένα απέραντο φροντιστήριο των παιδιών μας για το Κυνήγι σε όλη την Ελλάδα.

Είναι πλέον είναι μονόδρομος η μύηση των νέων στα μονοπάτια του Κυνηγίου, αν θέλουμε αυτή η αρχέγονη δραστηριότητα του ανθρώπινου είδους, να συνέχιση να γίνεται στην Ελλάδα ελεύθερα.

Καλή επιτυχία από εμάς και θα προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις εκδηλώσεις.

Ηλεκτρονικό περιοδικό "ΑΡΤΕΜΙΣ" ΚΥΝΗΓΙ & ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΡΒΕΡΗ)
Artemis.NatexMedia.gr

ΚατηγορίαΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Print
Back To Top